De meest magische kerst: Gardaland Magic Winter

Van 8 december 2017 tot en met 7 januari 2018 is in Amusementspark nummer 1 in Italië Gardaland Magic Winter er weer en kan je de magie van het Park ook rond de kerstdagen beleven en je helemaal onderdompelen in de Kerstsfeer vol vrolijkheid en plezier!

 

De eerste openingsdag, vrijdag 8 december, betalen alle bezoekers die van top tot teen verkleedt komen als de Kerstman een toegangsprijs van maar 15 euro!

 

Tijdens Gardaland Magic Winter zijn alle belangrijkste attracties van het park open, is er een betoverende en sprookjesachtige themasfeer en zijn er ontzettend veel nieuwe shows, zowel buiten als binnen. Op het plein Piazza Valle dei Re vind je de glinsterende ijsbaan weer, om alleen of met je vrienden lekker op te schaatsen in de buitenlucht en waar je, als je de moed bijeen hebt geraapt, ook een paar prachtige pirouettes kunt proberen! Op hetzelfde plein wordt een enorme speelruimte met sneeuw ingericht voor alle kinderen.

Aan het einde van de middag komt door de straten van het hele park de kleurrijke Winter Parade langs.

 

En het optuigen van de boom? Helemaal nieuw in deze editie van Gardaland Magic Winter zijn de lampjes in de boom van Prezzemolo! Midden in Fantasy Kingdom wordt deze gigantische boom – meer dan 25 meter hoog en even breed – versierd met lichtgevende rode, gouden en zilveren draden en duizenden gekleurde lampjes! En onder deze majestueuze kerstboom, zo geliefd bij groot en klein, wordt een groot podium begouwd voor een prachtige en meeslepende show aan het einde van de dag – De lampjes van de boom van Prezzemolo – met dansers en danseressen, zangers en zangeressen, de Kerstman en Prezzemolo. En als klap op de vuurpijl aan het einde van de show een zware sneeuwval die het hele Fantasy Kingdom zal bedekken met een witte deken en de ogen van klein en groot met verwondering zal vullen.

 

Gardaland Magic Winter begint met het lange weekend van 8, 9 en 10 december, gaat verder in de weekenden van 16-17 en 23-24 december en blijft daarna continu geopend van 26 december tot en met zondag 7 januari 2018 met openingstijden van het Park van 10.30 tot 18.00 uur.

 

En om de magie van het Park tijdens Gardaand Magic Winter het beste te beleven, bieden de Resorthotels fantastische initiatieven voor een korte vakantie, een kans om je helemaal onder te dompelen in de typische feestsfeer van deze magische periode van het jaar. Er zijn voordelige aanbiedingen voor overnachtingen in de periode van 7 december tot en met 6 januari 2018, met uitzondering van 24-25, 30 en 31 december en 1 januari 2018!

 

Om de magie en het avontuur behorend bij de viering van Kerst en Oudejaarsavond ten volle te beleven, zijn er nu al speciale arrangementen beschikbaar. Enkele voorbeelden:

 

GARDALAND ADVENTURE HOTEL – Arrangement Gardaland Christmas Adventure

Om een ongelooflijk avontuur te beleven tussen de ijsschotsen van de Noordpool, in de ondoordringbare jungle, in het Wilde Westen, of in het paleis van een Sultan. Het arrangement bestaat uit: verblijf van 2 overnachtingen, ontbijtbuffet in het Tutankhamon Restaurant, gevulde minibar bij aankomst, diner op 24/12 in het Tutankhamon Restaurant, lunch op 25/12 in hetTutankhamon Restaurant, show op 25/12 in het Gardaland Theatre in het Gardaland Park.

Arrangement voor minimaal 2 nachten voor twee volwassenen en een kind van 3 t/m 12 jaar vanaf € 445,00 per nacht.

 

GARDALAND ADVENTURE HOTEL – Arrangement Gardaland Happy New Year, Iris Adventure

Je kunt deelnemen aan een faraonisch feestmaal in het Tutankhamon Restaurant en een sensationele ervaring beleven met fantastische ontdekkingen …Het arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen, ontbijtbuffet in het Tuthankhamon Restaurant, gevulde minibar bij aankomst, 1 diner in het Tuthankhamon Restaurant op 30 december of 1 januari, Oudejaarsavond diner op 31 december met animatie en een show in het Tuthankhamon Restaurant.

Arrangement voor minimaal 2 nachten voor twee volwassenen en een kind van 3 t/m 12 jaar vanaf € 732,50 per nacht.

 

GARDALAND HOTEL –  Arrangement Gardaland Merry Christmas

Het zal fantastisch zijn deze sprookjesachtige plek te ontdekken, je in een droomwereld te wanen en er samen met je familie een onvergetelijke kerst door te brengen! Duizenden lichtjes, schitterende versieringen, shows en kerstfeesten zorgen voor veel plezier en amusement voor iedereen. Het arrangement bestaat uit: verblijf van 2 nachten (check-in 24/12), internationaal ontbijtbuffet in het Wonder Restaurant, versiering van de kamer met leuke ballons (bij aankomst), minibarservice inbegrepen (bij aankomst), speciale kerstlunch, een kerstshow (exclusief voor de gasten van Gardaland Hotel) in het Gardaland Theatre van het Park in de middag van 25 december, 1 buffetdiner – inclusief drankjes – in het Wonder Restaurant.

Arrangement voor minimaal 2 nachten voor twee volwassenen en een kind van 3 t/m 12 jaar vanaf € 340,00 per nacht.

 

GARDALAND HOTEL – Arrangement Gardaland Happy New Year 2018 – Agent Prezzemolo

De meest intrigerende nacht van het jaar is bijna aangekomen in Gardaland Hotel met een van de leukste contraspionage-operaties. Alsof je je midden in een levendig en luxe casino bevindt!! Het arrangement bestaat uit: 2 overnachtingen met ontbijtbuffet in het Wonder Restaurant, gevulde minibar bij aankomst, ozonbehandeling van de kamer (bij aankomst), diner in het Wonder Restaurant op 30 december of 1 januari, oudejaarsavond diner op 31 december met animatie en een show.

Arrangement voor minimaal 2 nachten voor twee volwassenen en een kind van 3 t/m 12 jaar, vanaf € 627,50 per nacht.

 

Tijdens Gardaland Magic Winter is de prijs van een kaartje, inclusief Gardaland Park en Gardaland SEA LIFE Aquarium, slechts € 25,00 volle prijs en € 22,00 met korting. Nog meer voordelen vind je op de website www.gardaland.it.

 

Gardaland Resort is een onderdeel van MERLIN ENTERTAINMENTS plc, leider in familie-entertainment. Nummer 1 in Europa en de tweede grootste in de wereld wat aantal bezoekers betreft. Merlin is operatief in 100 faciliteiten, 15 hotels, 6 vakantiedorpen in 24 landen verspreid over 4 continenten. De groep ambieert om haar meer dan 60 miljoen bezoekers wereldwijd unieke, gedenkwaardige en spannende ervaringen te laten beleven, door haar legendarische brands – -plaatselijk en internationaal – de inzet en de hartstocht van haar managers en haar 29.000 werknemers (hoogseizoen). Voor meer informatie www.merlinentertainments.biz