Amusementspark Tivoli wint 3e prijs Eropuit In Eigen Land

De winnaars van de Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 zijn bekend. Het afgelopen jaar hebben de bezoekers van de website eropuitineigenland.nl kunnen stemmen op hun favoriete accommodatie, restaurant en/of dagje uit. In de categorie ‘Dagje Uit’ heeft Amusementspark Tivoli de 3e plaats behaald en hiervoor een certificaat ontvangen. Het park is bijzonder trots op deze prestatie en wil iedereen die op het park heeft gestemd hartelijk danken.  

 

Over Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli een pretpark voor basisschoolkinderen met meer dan 30 attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan en nog veel meer… Regent het? Geen probleem. Er kan gewoon doorgespeeld worden in de binnenspeeltuin. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen.

 

Over Eropuit in Eigen Land

Eropuit in Eigen Land viert deze maand het 8-jarig bestaan; de website is al sinds september 2009 online en het concept van de combinatie van zowel accommodaties, activiteiten en restaurants is succesvol gebleken. Niet alleen neemt het aantal stemmers op de Eropuit in Eigen Land Prijs toe, ook het aantal op de website vermelde ondernemers in de recreatiesector en het aantal bezoekers kennen jaarlijks een sterke groei. Hiermee is Eropuit in Eigen Land uitgegroeid tot dé website voor recreatie en toerisme in Nederland: gebruikersvriendelijk, ambitieus en onmisbaar. Van dagje weg tot vakantie in eigen land; de site biedt voor elk wat wils.

 

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl en www.eropuitineigenland.nl