Fotoalbum: Parc Bagatelle – augustus 2017

Themeparkfreaks Michael en Greet brachten onlangs een bezoekje aan het Franse Parc Bagatelle. Dit park heeft de laatste jaren enorm gewerkt aan de aankleding en beleving van de attracties. Ook werden er heel wat nieuwe attracties toegevoegd aan het aanbod, waaronder een Big Apple achtbaan. Met Gaz Expres heeft het park een achtbaan in huis, waarbij je niet waar je eerst moet kijken, heel wat speciale effecten en aankleding zorgen voor een bijzondere ervaring. Famous Jack kreeg ook een zeer leuk thema, deze spinning coaster zal je zeker niet teleurstellen. Maar de grootste aantrekkingskracht in het park is de omgekeerde boomerang-achtbaan Triops. Bij deze achtbaan hangt de trein onder de track en leg je het ritje ook achterwaarts af. Sinds kort kan je in het park ook plaatsnemen in de nieuwe Silver Wings, waarbij je in een vliegtuigje plaatsneemt en meermaals overkop gaat.