Rapid River Jungle Adventure geopend in Energylandia

Het Poolse pretpark Energylandia heeft de Rapid River, Jungle Adventure, geopend voor het grote publiek. Jungle Adventure is een water attractie die in de volksmond ook al wel eens “de ronde bootjes” genoemd wordt en is de grootste attractie in zijn soort in dit deel van Europa.

 

De waterattractie werd gebouwd door het Zwitserse bedrijf Intamin Amusement Rides. Jungle Adventure is de grootste Rapid River in Polen en omstreken. Deze wilde rivier staat garant voor avontuur en is volledig op maat gemaakt voor het park. Er is geen enkele andere gelijkaardige attractie in de wereld die hetzelfde is als deze. Jungle Adventure bevat verschillende spectaculaire effecten zoals stroomversnellingen, gigantische watervallen, grote golven en zelfs een draaikolk. Het is de tweede Rapid River van het park, maar Jungle Adventure is een pak groter dan de Atlantis die in 2014 opende in het park.

 

 

Alle 19 nieuwigheden waarmee het Poolse pretpark dit jaar uitpakte, kan je hier bekijken.

 

 

Foto’s: Energylandia