Eerste nieuwe attractie bekend voor Walibi Rhône-Alpes

Eerder maakte Walibi Rhône-Alpes al bekend dat er in 2018 een volledig nieuw themagebied met 3 nieuwe attracties zou opengaan. De naam van het nieuwe gebied zou Festival City heten. Eerste toevoeging van attracties aan dit nieuw gebied wordt een ballonvaart.

 

Het nieuwe gebied bevindt zich tussen de ingang en het historische dorp van het park. In totaal zouden er hier 3 nieuwe attractie komen. De 1ste attractie in dit gebied is een ballonvaart, de andere 2 attracties zijn nog niet bekendgemaakt.

In totaal investeert men zo’n 5 miljoen in dit nieuwe gebied. De ballonvaart is gericht op families. De andere 2 attracties zouden meer gericht zijn op sensatie.  

Het park is grondig aan het vernieuwen. Zo opende in 2016 de houten achtbaan Timber in het nieuwe themagebied Explorer Adventure samen met een monorail.

 

Bron en foto’s: Walibi