Dit wordt het nieuwe hotel voor Europa-Park

Het Duitse Europa-Park biedt de bezoeker ondertussen al vijf themahotels aan, Bell Rock, Santa Isabel, El Andaluz, Colosseo en Castillo Alcazar. Daar komt binnenkort nog eentje bij, genaamd “Krønasår”. 

 

Het nieuwe hotel zal Krønasår heten. Het zal net tegenover het geplande waterpark gebouwd worden en moet plaats bieden aan 1.300 gasten.  Als we de concept arts bekijken wordt dit nieuw hotel ook een pareltje.

Het hotel zal een oppervlakte innemen van maar liefst 460.000 vierkante meter.

Krønasår werd aangekondigd op de opening van de recent geopende attractie “Voletarium”.
Het uiterlijk van het hotelgebouw doet ons meteen denken aan het rijksmuseum uit Amsterdam.
Het museumthema zal ook verder worden uitgewerkt in deze verblijf accommodatie, om iets specifieker te zijn zal het hotel worden vormgegeven als een natuurhistorisch museum.

 

In de foyer van het hotel zullen gasten een gigantische skelet kunnen aanschouwen van een reusachtige zeeslang. Europa-Park zou Europa-Park niet zijn mochten ze hier geen verhaal achter steken. Het skelet zal zijn intrede maken in een fictieve verhaal over de zogenaamde “Adventure Club van Europa”. De knaap die centraal zal staan is Ander Svensson, een man uit het gezelschap die het bovengenoemde skelet vond op een legendarisch eiland in Scandinavië.

Krønasår zal in totaal 304 sfeervolle kamers aanbieden aan het grote publiek. Deze zullen voorzien worden van een Scandinavisch ogend interieur.

Krønasår biedt naast sfeervolle kamers ook een nieuw restaurant aan, dat volledig is ingericht in de stijl van een grote woonboot.

Tussen het waterpark en het hotel zal een grote fjord gebouwd worden om deze twee delen gescheiden van elkaar te houden. Voor gasten van dit nieuwe hotel zal het wel mogelijk zijn om via een aparte ingang toegang te krijgen tot het waterpark, zelfs ‘s avonds.
De opening van zowel het hotel als het waterpark zijn gepland voor 2019.

 

Bron: Parkerlebnis