Canada’s Wonderland krijgt twee nieuwe attracties in 2018

Het Canadese pretpark Canada’s Wonderland voegt volgend jaar twee nieuwe attracties toe aan hun aanbod. Er wordt aan zowel de thrillseeker als aan de familie gedacht met Lumberjack en Flying Canoes.

 

Tijdens National Roller Coasterday kondigde Canada’s Wonderland als eerste park uit de Cedar Fair Groep haar nieuwigheden aan voor het komende jaar. Het park zal zowel een familievriendelijke attractie als een thrill ride openen.

Bij Flying Canoes stap je in een kano die op en neer gaat, terwijl deze in het rond draait. Elke kano zal plek bieden aan twee personen, die dankzij het interactieve aspect zelf kunnen beslissen wanneer ze omhoog en omlaag gaan.

 

Bij Lumberjack kan je maar best zorgen dat je een sterke maag hebt, want deze attractie zal je meermaals overkop doen gaan. Bij deze double invertor neem je namelijk plaats op een stoeltje, dat aan een bijlvormige pendel zit. De pendel gaat heen en weer zwaaien en uiteindelijk ondersteboven gaan.

 

Tenslotte zal in het waterpark van het park, Splash Island, het kinderbad in de waterspeeltuin Splash Works verdubbelen in grote. Ook zullen er nieuwe, interactieve waterspuiters toegevoegd worden.

 

Bron en foto’s: Canada’s Wonderland