Mooie zomer resultaten: 8% meer voor Boudewijn Seapark Brugge

De zomervakantie zit er bijna op. Boudewijn Seapark maakt de balans op van juli en augustus. Ondanks het zeer afwisselende weer deze zomer, mocht het Brugse park 8% meer bezoekers verwelkomen dan vorig jaar.

 

Juli had een mindere start, maar dat veranderde snel toen het bouwverlof volop startte. Dan zijn traditiegetrouw de meeste gezinnen met vakantie en zoeken ze daguitstappen. Ook de geboorte van 2 zeeleeuwenpups in juni en juli zorgde voor de nodige PR.

In augustus hadden we enkele zeer tropische dagen, wat resulteerde in extreme pieken in het park. Dit was vooral te danken aan Bobo’s AquaSplash, het openlucht waterpark van 1.100 m2 dat Boudewijn Seapark 2 jaar geleden opende.

Bij warme dagen bleven pretparkbezoekers vroeger meestal aan zee. Sinds de opening van het waterpark vinden bezoekers ook op warme dagen de weg naar Boudewijn Seapark. Bezoekers ervaren Boudewijn Seapark meer en meer als een all-weather park. Bij warme dagen vinden ze verfrissing in de AquaSplash. Bij regenweer kunnen ze genieten van de 12 overdekte attracties in Bobo’s Indoor. Het dolfinarium is ook overdekt, waardoor de unieke dolfijnenshow zomer en winter kan bezocht worden.

 

Eindbalans

In september is Boudewijn Seapark nog te bezoeken tijdens de weekends. Aangezien september 2017 een extra weekend telt tegenover september 2016, verwacht het park dat de eindbalans van het hele seizoen nog zal stijgen. Dan wordt 2017 het 3de opeenvolgende beste jaar voor Boudewijn Seapark Brugge.