Plopsa viert 95.000 abonnees tijdens ‘Nacht van de Abonnees’

Zaterdag 8 juli viert Plopsa feest! De pretparkengroep heeft de kaap van maar liefst 95.000 abonnees bereikt en omwille van die speciale gelegenheid zet Plopsa haar trouwe bezoekers aanstaande zaterdag in de bloemetjes in Plopsaland De Panne. Het park is de hele dag open voor iedereen, maar vanaf 19u15 openen de deuren exclusief voor mensen met een Plopsa-FunCard, een BumbaCard of een GoldCard. Op deze unieke avondopening trakteert Plopsa haar abonnees op daverende liveshows, adembenemende animatie en overheerlijke versnaperingen onder een zwoele avondzon. Bovendien blijven de attracties de hele avond gewoon open en schenkt Plopsa de aanwezigen 25% korting op nagenoeg alle artikelen en etenswaren in de horecapunten en in de Plopsa Winkels.

Geen feest zonder de nodige dosis muziek! Na haar steronthulling op de ‘Story Walk of Fame’ dompelt Belle Perez de aanwezigen onder in Spaanse sfeer met de meest opzwepende zomerhits. 2Empress zet de ambiance daarna gegarandeerd voort met een verbluffende DJ-set. Daarnaast worden de bezoekers meegenomen langsheen een reeks musicalklassiekers met enkele performances van Musicalia én kan men alle figuren bewonderen tijdens een feestelijke Plopsa Parade die doorheen het hele park trekt. De ‘Nacht’ wordt tenslotte afgesloten met een adembenemend vuurwerkspektakel.

 

Inschrijven kan hier.