STAR WARS Nights in Disneyland Paris

Mei wordt ongetwijfeld een spannende maand voor de Star Wars fans in Disneyland Paris. Eerst en vooral opent Star Wars Hyperspace Mountain de deuren in het Disneyland Park en daarbovenop viert de eerste film van de saga, nu gekend als “Star Wars: A New Hope”, haar 40ste verjaardag. Om dit te vieren organiseert Disneyland Paris twee speciale evenementen die je absoluut niet wil missen! Markeer alvast volgende data in jouw agenda: vrijdag 5 en zaterdag 6 mei 2017 in het Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Opgelet: beperkte beschikbaarheid.

 

De meest rijke Star Wars ervaring ooit

Stel je eens voor: een geweldig evenement dat de Star Wars films tot leven brengt dankzij een ongeziene ervaring die enkel Disneyland Paris kan realiseren… Of je nu kiest voor 5 of 6 mei 2017, jouw avond wordt één om nooit te vergeten! Op het programma: attracties, ontmoetingen met personages, entertainment, shows en tal van verrassingen. De muziek van de avond wordt voorzien door DJ Elliot, een bekende DJ onder de Star Wars fans.

Begeef je rond 17u00 naar het Disneyland Park of Walt Disney Studios Park om ten volle te genieten van de laatste nieuwe attracties. Kies voor het « Hyperspace-arrangement » en sluit je als één van de allereerste passagiers aan bij beroemde Rebel Alliance en geniet van een unieke en sensationele rit in de nieuwe Star Wars Hyperspace Mountain(1) in het Disneyland Park. Tijdens dit evenement zal de attractie nog niet geopend zijn voor het grote publiek. Profiteer eveneens van de nieuwe attractieStar Tours: the Adventures Continue(2).

 

Geniet de hele avond lang van Star Wars personages en tal van shows

Vanaf 20u00 is het Walt Disney Studios Park helemaal van jou: dompel je helemaal onder in het Star Wars universum alsof je zelf in de film meespeelt. Neem een foto met Chewbacca maar pas op: Darth Vader is ook in de buurt en de Stormtroopers zijn continu op zoek naar spionnen van de Resistance. Beleef de unieke Interstellar Walk en geniet van de shows die het Walt Disney Studios Park te bieden heeft, waaronder “Star Wars: A Galaxy Far, Far Away” en de ongeziene avondshow “Star Wars: A Galactic Celebration,”, een klank- en lichtspektakel met projecties en adembenemende speciale effecten.

Er staan je nog een aantal verrassingen te wachten, waaronder enkele speciale sessies van de Jedi Training Academy, die uitzonderlijk zullen plaatsvinden in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. De duels tussen jonge Padawans (tussen 7 en 12 jaar) en de gevreesde Darth Vader zijn toegankelijk voor iedereen.

 

Exclusieve toegang tot de attracties van het Walt Disney Studios Park

De fun gaat door tot 01u00 met een party waarbij DJ Elliot achter de draaitafel staat. En uiteraard blijven ook de attracties van het park speciaal voor jou geopend, van Rock ‘n’ Roller Coaster starring Aerosmith en The Twilight Zone Tower of Terror™ tot de immense populaire attracties Crush’s Coaster®, Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy en het volledige Toy Story Playland.

Heb je zin om je te verkleden als jouw favoriete Star Wars held?
Goed nieuws: Star Wars kostuums zijn uitzonderlijk toegelaten tijdens het evenement(3). Star Wars Night wordt het evenement van het jaar.

 

Prijzen

 

Star Wars Night: €49
Toegang tot het evenement van 20u00 t/m 01u00 (inclusief toegang tot de 2 Disney® Parken vanaf 17u00(4) voor houders van een geldig ticket voor het evenement).

 

Star Wars Night – Hyperspace-arrangement: €64

Toegang tot het evenement van 20u00 t/m 01u00 (inclusief toegang tot de 2 Disney® Parken vanaf 17u00(4) voor houders van een geldig ticket voor het evenement). Het Hyperspace-arrangement omvat ook de exclusieve toegang tot Star Wars Hyperspace Mountain, de nieuwe attractie die op 7 mei 2017 haar deuren opent voor het grote publiek.

 

Voorwaarden en reservaties op disneylandparis.be

Disneyland® Paris is de nummer één toeristische bestemming van Europa met meer dan 300 miljoen bezoeken sinds de opening in 1992 (13,4 miljoen bezoeken in 2016). Het resort bestaat uit twee spectaculaire themaparken (Disneyland® Park en Walt Disney Studios® Park) en zeven gethematiseerde Disney® Hotels met 5.800 kamers (meer dan 2.700 kamers zijn beschikbaar in geselecteerde partnerhotels). Daarnaast zijn er ook twee full-service congrescentra en een world-class 27-holes golfbaan aanwezig. De bestemming omvat verder ook Disney Village® – één van de grootste entertainment complexen in de regio Ile-de-France. Disney Village® ligt op meer dan 30.000 m² en biedt thema-restaurants, boetieks en een bioscoop. Disneyland Paris heeft 59 attracties, 63 boetieks en 55 restaurants.

 
(1) Vereiste minimumlengte : 1m20

(2) Star Tours: l’Aventure Continue

(3) Per uitzondering is het toegestaan zich te verkleden in een Star Wars kostuum. We behouden ons echter het recht voor naar eigen inzicht en op elk gewenst moment bepaalde kostuums te weigeren, zoals kostuums die het hoofd of gelaat van de drager geheel verhullen en/of kostuums/accessoires/make-up waarvan wij vinden dat deze niet geschikt zijn voor jonge kinderen en gezinnen. Dit geldt eveneens voor accessoires die mogelijk gevaar opleveren voor andere bezoekers in de attracties (denk aan lange capes, stokken, nepwapens etc.).

(4) Toegang tot beide Disney Parken vanaf 17u00. Tot 01u00 in het Walt Disney Studios Park en tot 22u00 (5 mei) en 22u30 (6 mei) in het Disneyland Park.