Nieuwe types FastPass op komst in Disneyland Resort Paris

Bij het afnemen van enquêtes in het park zijn er verschillende opties van betalende FastPassen getoetst bij bezoekers. Momenteel staan er 2 types betalende FastPassen gepland naast het huidige FastPass-systeem voor alle bezoekers.

 

Er liggen 2 betalende opties voor FastPassen op tafel voor Disneyland Resort Parijs. Er is sprake van een FastPass One, die eenmalig toegang zou geven tot een attractie met FastPass-wachtrij, en van een FastPass premium. Deze zou de houder ongelimiteerd toegang verlenen via de FastPass-ingang van attracties die hiermee zijn uitgerust. De FastPass Premium zal €90 gaan kosten en de FastPass One €15. Beide passen zijn geldig vanaf 10h30.

Dat er al langer een versie van FastPass premium bestaat is geen geheim. Verschillende speciale gasten in het Disneyland Hotel hebben in de loop der jaren al een ongelimiteerde FastPass gekregen. Dit is nu enkel een manier om deze voor alle bezoekers beschikbaar te maken. De nieuwe FastPassen worden enkel als aanvulling gezien op het huidige systeem dat in z’n volledigheid blijft bestaan naast deze nieuwe passen.

 

 

Bron: ED92