Mooie vooruitgang bij Mirnovec Fun Park

In de Kroatische badplaats Biogradu na Moru wordt momenteel druk gebouwd aan Mirnovec Fun Park. Dit gloednieuwe pretpark zal de deuren openen in juni 2017. De bouwwerken zijn al even aan de gang en opnieuw doken er enkele foto’s op van de bouwwerf.

 

Mirnovec Fun Park wordt het duurste project in de Kroatische leisure industrie en het eerste noemenswaardige pretpark. Het park wordt gebouwd door Mirnovec Pirotehnika, een bedrijf dat zich specialiseert in vuurwerk. Het park zal 45.654 m2 groot worden en onderverdeeld zijn in drie themagebieden: Piraten, wilde westen en ruimte.

Het park zal openen met 28 attracties waaronder twee achtbanen: Alien 8, een familiale Spinning Coaster en Space Witch, een achtbaan met een looping. Dit is tevens de eerste looping Coaster van het land. Space Witch is trouwens een oude Schwarzkopf achtbaan die gered werd uit het Schotse Loudoun Castlle.

Verder komt er ook een reuzenrad, meerdere rondritjes en kinderattracties. Voor de tieners komt er alvast een starflyer en een frisbee attractie.

Op de bouwwerf zien we hoe gebouwtjes opgebouwd worden en heel wat attractieonderdelen die klaarliggen om gemonteerd te worden.

Bron en foto’s: Mirnovec Fun Park