Amerikaans park sluit de deuren voor maandenlange renovatie

Het Amerikaanse pretpark Lakemont Park sluit maandenlang de deuren voor een grootse renovatie. Lakemont Park zal gedurende het hele zomerseizoen gesloten blijven en pas heropenen midden november. Tijdens de sluiting worden heel wat attracties opgeknapt, maar andere zullen dan weer verdwijnen.

 

Lakemont Park, een Amerikaans park gelegen in Altoona nam de beslissing om gedurende het hele zomerseizoen gesloten te blijven. Men gaat namelijk het park volledig renoveren en dat gaan ze grondig aanpakken.

Tijdens de renovatie zullen de achtbanen opgeknapt worden. Onder die achtbanen bevind zich Leap The Dips, een houten achtbaan die de oudste operationele achtbaan ter wereld is. Deze achtbaan opende namelijk al in 1902.

 

Enkele oudere attracties zullen het park verlaten, zij maken plaats voor een minigolfbaan, speeltuinen, basketbalvelden en volleybalvelden. De picknickzones worden uitgebreid en het waterpark krijgt een opfrissing.

De grootste verandering wordt het feit dat men geen algemene inkom meer betaald. Het park wordt een openbaar park, de attracties zullen per rit betaald worden.

 

Bron en foto: Lakemont Park