Rivers of Light Show in premiere in Disney’s Animal Kingdom

Ongeveer een jaar geleden kwam het nieuws naar buiten dat het Animal Kingdom park een nieuwe avondshow ging krijgen. Met deze show wil men de bezoekers ook ’s avonds iets te bieden hebben.  Een officiële datum voor de première werd onlangs bekend gemaakt.

 

Na lang wachten kondigde het park aan dat de show in première zal gaan op 17 februari 2017. In de show zal gebruik gemaakt worden van mistschermen, drijvende lantaarns, lichten, mist en projecties. Ook zullen er live artiesten te zien zijn.

De show zal plaatsvinden op de Discovery River en zal ultramoderne effecten bevatten als projecties, waterschermen, magische lantaarns, live optredens, muziek, schaduwpoppen en veel meer. De show begint met twee mythische presentatoren die naar de rivier gaan om het geschenk van het licht te overhandigen.

Lotus lantaarns zullen transformeren naar prachtige fonteinen. Vier gigantische dierenfiguren: een uil, een tijger, schildpad en een olifant, zullen verschijnen en transformeren, wanneer hun geesten tot leven komen op de waterschermen. De presentators zullen vuur en water voorstellen.

Ondertussen vonden al enkele soft-openingen plaats, waarbij de volledige show getest werd.