Legoland Dubai gaat een hotel bouwen

LEGOLAND kondigde aan een hotel te gaan bouwen in het recentelijk geopende Dubai Parks and Resorts. Het resort bestaat uit meerdere parken, waaronder een LEGOLAND-attractiepark en een LEGOLAND-waterpark. Het wordt voor het resort het tweede hotel.

 

Het eerste LEGOLAND hotel van het Midden-Oosten en het zevende wereldwijd zal de gasten onderdompelen in de wereld van LEGO. Elke kamer zal LEGO modellen bevatten en zo aangekleed worden dat de gasten hun LEGO avontuur kunnen verderzetten.

Het LEGOLAND hotel wordt het tweede hotel van het resort en zal families de kans bieden dicht bij het resort te overnachten. Het hotel wordt gebouwd in samenwerking met DBX Entertainments PJSC, die 60% in handen hebben.

Het LEGOLAND hotel zal 250 kamers krijgen. Het hotel wordt gebouwd op een oppervlakte van 91.000m2.

Dubai Parks and Resorts bestaat uit drie themaparken: Bollywood Parks Dubai, een uniek themapark met attracties en shows gebaseerd op de grootste Bollywood films. Motiongate Dubai, een uniek park met attracties die aangekleed warden naar films van DreamWorks Animation, Columbia Pictures en Lionsgate. En ook LEGOLAND dat twee parken heeft, een attractiepark en een waterpark. Het resort heeft al een hotel, maar dit zal pas openen in 2019. Het Lapita Hotel heeft een Polynesisch thema. Verder zal in 2019 een Six Flags park openen bij het resort.

 

Bron: attractions magazine