Heide Park gaat een nieuwe attractie openen in 2017

Op 14 oktober, de eerste nacht van het Halloween avontuur in Heide Park, zal het park de nieuwe attractie voor 2017 onthullen. Dit jaar opende het Duitse pretpark nog een nieuwe themazone van “How to train your dragon”.

 

Elk jaar brengt Heide Park nieuwe buitengewone avonturen voor de gasten. Ook voor 2017 zal er weer een spectaculaire nieuwigheid geopend worden. De nieuwe attractie zal komen te liggen in de Spencer Hall. De oude licentie is immers vervallen en het park heeft deze zomer de eerste voorbereidende werken al gedaan.

Tijdens de eerste Halloween nacht op 14 oktober zal Heide Park in de Spencer Hall de nieuwe attractie uitgebreid voorstellen aan de hand van een spectaculaire show die om 20 uur zal plaatsvinden.

Heide Park opent ongeveer om de 3 jaar een nieuwe grote achtbaan. In 2007 opende het park de gelanceerde Intamin achtbaan Desert Race. In 2008 volgde een kleinere achtbaan Indy-Blitz die geschikt is voor heel de familie. Drie jaar later in 2011 opende het pretpark Krake, een Dive Coaster van de Zwitserse achtbaanbouwer Bolliger & Mabillard (B&M). In 2014, opnieuw 3 jaar later, opende Heide Park Flug der Dämonen, een Wing Coaster die opnieuw gebouwd werd door B&M. Volgend jaar in 2017 zijn we opnieuw 3 jaar verder, mogelijk zou er op 14 oktober dus een nieuwe achtbaan aangekondigd kunnen worden. Dat zijn althans de geruchten, zekerheid zullen we pas later hebben.

 

Bron: heide-park-world