Twee nieuwe attracties voor Canada’s Wonderland

Canada’s Wonderland zal volgend jaar twee unieke, spannende attracties openen. In het Splash Works deel van het park komt een nieuwe glijbaantoren en in het attractiepark komt een thrillride die uniek is in Noord-Amerika.

 

Muskoka Plunge: Dit wordt een 18 meter hoog glijbanencomplex met vier glijbanen speciaal gebouwd om snel te gaan. De gasten nemen eerst plaats in een gesloten cabine om nadien de vloer onder zich weg te voelen klappen. Wat volgt is een vrije val aan hoge snelheid, S-bochten en 360° bochten. De gemiddelde snelheid ligt op 40 km/h.

muskokaplunge_img(1)

Soaring Timbers: Dit is een unieke thrillride. In deze attractie zal je plaats nemen op twee platformen die hoog in de lucht zullen roteren. Behalve de gondels draait ook de arm rond waardoor je een stevige rit krijgt.

soaringtimbers_img

Bron en foto: Canada’s Wonderland