Shanghai Disney Resort opent TRON Realm, Chevrolet Digital Challenge

Het Shanghai Disney Resort opende in samenwerking met SAIC-General Motors een nieuwe ervaring voor de bezoekers met TRON Realm, Chevrolet Digital Challenge. Deze nieuwe aanwinst voor het resort stelt enkele conceptwagens tentoon, je vindt er ook innovatieve simulators en een modern design. Op deze manier worden de bezoekers nog meer ondergedompeld in de denkbeeldige wereld.

 

Deze nieuwe ruimte is te vinden naast de achtbaan TRON Lightcycle Power Run, in het Tomorrowland gedeelte van het park. De bezoekers zullen hier met virtuele voertuigen kunnen rijden door de wereld van Tron.

Voor de aankleding van de ruimte werd de film TRON gebruikt. De hal zal opgelicht worden door blauwe verlichting en opvallen door het futuristische design. Je vindt er contrasterende oppervlaktes en glazen rails.

Elke zone zal de bezoekers uitnodigen om dingen te creëren, de verbeelding te gebruiken en te rijden met de voertuigen. De zones zijn zo interactief dat de bezoeker ondergedompeld wordt in de toekomst van het transport en zet de Chevrolet technologie in de kijker.

In de Imagination zone kunnen de bezoekers een speciaal lichtgevend pak aantrekken en door de wereld van TRON rijden. In de Create zone kunnen de bezoekers zelf een voertuig ontwerpen en in de Drive zone kan men in een op een Chevrolet geïnspireerde attractie een rit maken door de digitale TRON wereld.

 

Men kan er ook drie ultra moderne conceptwagens terug vinden, Qing Yi, Ling Si en Guang Suo.

  • Qing Yi is de blikvanger, dit is een wagen van het type Lightrunner en bezit bijzondere eigenschappen tijdens het rijden.
  • Ling Si heeft een bijzondere elektronische elementen die zorgen voor een geode connectiviteit. Een nieuwe ervaring in de Urban mobiliteit.
  • Guand Suo is een supersnel voertuig dat een innovatieve geluidsinstallatie aan boord heeft.

 

20160905143527-1-768x461