Movie Park Germany onthulde het logo van Star Trek™: Operation Enterprise

Met een ongelooflijke stuwkracht wordt er gewerkt aan de nieuwe achtbaan die in 2017 wordt geopend in Movie Park Germany, dit moet de topattractie worden van het park.

 

 

Star Trek™ : Operation Enterprise is niet alleen de tweede hoogste attractie in het park, maar ook ’s werelds enige attractie in een pretpark met deze licentie.

“We bereikten een nieuwe kleine mijlpaal en kunnen nu het logo onthullen aan onze fans,” vertelt CEO Thorsten Backhaus. Zowel de typografie als de kenmerkende Starfleet badge zorgen voor een hoge herkenningsfactor. “De licentie is voor ons een echte verwezenlijking, Star Trek inspireert mensen al generaties lang en geeft ons de mogelijkheid onze gasten iets bijzonders te bieden.” In 2017 viert men het 50-jarige Star Trek universum.

De bezoekers zullen gelanceerd worden in andere sferen, er was en is nog steeds heel wat werk. 1945 m³ beton werd verwerkt voor de funderingen en meer dan 6360 m³ grond verwijderd. “Dat zijn ongeveer 106.000 kruiwagens”, vertelt Thorsten Backhaus nog.  “Aan de interpretatie van het thema is natuurlijk, hard gewerkt. We zijn echt heel tevreden met het verloop van de bouw.”

De bouw van deze attractie kan u hier volgen.