Halloween in Walibi Rhône-Alpes: kippenvel momenten!

Vanaf 15 oktober tot 2 november daagt Walibi Rhône-Alpes groot en klein uit hun angsten te trotseren, tijdens Halloween.

 

Als aanvulling op de vele attracties in het park organiseert de gekke kangoeroe een angstaanjagend evenement voor het hele gezin! Een beetje freaky! Walibi zorgt wel voor anti-monster badges voor kinderen onder de 10 jaar.

 

Nieuw in 2016: Horror en angst!

Freak Zone Camp Fear: Tijdens Halloween wordt de nieuwe zone van het park ‘Adventure Explorer’ een plaats van terreur. Je kan deze zone maar beter niet alleen bezoeken, want boomhakkers bewaken ze en zaaien terreur!

Loup Garou Show: Tijdens deze show volg je de transformatie van de beet, de bezoekers kunnen deze ontdekken in de duisternis. De weerwolf ligt op de loer in de schaduwen en wacht op de bezoekers! Geen paniek, zijn meester houdt hem in bedwang, tenzij het beest anders beslist…

 

Familiale belevenissen

Voor de dappere, maar niet avontuurlijk genoeg zijnde bezoekers biedt het park vele activiteiten om met je vrienden en familie van te genieten.

Je kan een doolhof betreden samen met het gezin. De bezoekers hieraan zullen het hoofd moeten koel houden, want ze zijn niet alleen. Eenmaal buiten kan je met het gezin ontspannen tijdens een film: Dracula. Bij deze film kan men het leven ontdekken van een jonge jongen die de beroemdste bloedzuiger wordt. Uw benen even strekken? Kinderen kunnen deelnemen aan een Halloween zoektocht. Als ze de verborgen aanwijzingen vinden zijn er prijzen te winnen.

Pompoenen graveren. Dit is tegen betaling. Als aandenken kunnen de kinderen een pompoen graveren onder begeleiding van een professional en deze mee naar huis nemen.

Make-Up workshop (tegen betaling). Wordt getransformeerd in een kat, vampier of pompoen. Dit kan bij de make-up stand.

 

Ware terreur

Kreten van afschuw en koude rillingen wachten op u bij twee enge ervaringen.

 

Hallucinations: spookhuis: Volledig vernieuwd voor de meer avontuurlijke, dit spookhuis wordt bewoond door bizarre en vreemde wezens.

Clownz’trofobia: spookhuis: Een kleurrijke ervaring in 3D. De bezoekers worden ondergedompeld in de gekke gedachtegang van een clown. In dit huis wordt een techniek gebruikt die men ‘Chroma Depth’ noemt, waardoor je elk referentiepunt zult verliezen.

 

Van 29 tot 31 oktober vindt er om 19 uur een vuurwerk plaats.