Griezelen in Parc Astérix Van 15 oktober tot en met 2 november 2016

Van 15 oktober tot en met 2 november jaagt Parc Astérix zijn bezoekers opnieuw de stuipen op het lijf met ‘Peur sur le Parc’ … Sidderen en beven, lachen en brullen met het hele gezin! Wanneer op 29, 30 en 31 oktober de avond valt, houden jong en oud de adem in voor een unieke nocturne.

 

Van 15 oktober tot en met 2 november laat Parc Astérix zich van zijn donkere kant zien. Drie spookhuizen, straatspektakels met allerlei monsters en attracties in hetzelfde thema dompelen de bezoekers onder in een unieke sfeer.

 

Drie unieke nocturnes op 29, 30 en 31 oktober van 18 uur tot middernacht !

Op het programma, een licht- en klankshow op de tempel van OzIris om het uur tussen 18:00 uur en 22:00 uur; dolende monsters op de Vikingschip en om 23:30 uur vuurwerk rond het meer!

 

Een nieuw spektakel die lang zal bijblijven : Métamorphosis : de verbluffende transformatie van een man in een  « schepsel ».

 

Een magische show die u de daver op het lijf jaagt

De ongeziene magische show Magna Maleficus’ vindt plaats in het Théâtre de Panoramix, enkel tijdens ‘Peur sur le Parc’.

4 voorstellingen per dag. Dit angstaanjagende personage is – net als zijn vader – een zwarte magiër die de bezoeker in zijn hypnotische handgreep houdt. Een toverspreuk of een vloek … hij beslist voor u!

 

Spannend straatspektakel

Spoken, heksen en kwade geesten komen samen … Let op voor obscure ontmoetingen! Door de straten sluimeren angstwekkende personages, bizarre schepsels en allerhande reusachtige beesten. Hier steekt niemand onbevreesd over … Welkom in het park der mirakels.

 

Drie Adembenemende spookhuizen

La Colère d’Anubis: In het museum Het Toevluchtsoord heeft de inventarisatie van een collectie uit het oude Egypte enkele misnoegde geesten bevrijd. Niemand weet welke gedaantes ze aannemen wanneer ze uit hun tent worden gelokt. Stap binnen, maar wees op uw hoede … Betreden op eigen risico!

Mission Perdue: Vertrek op expeditie tussen de sterren en ga op zoek naar de vermiste bemanningsleden op een onbekende planeet. Ontmoet de derde soort. 3D-ervaring.

La Maison de la Peur: Dr. Cérébrus – psychiater en alchemist wanneer het hem uitkomt – hypnotiseert moedige durfallen en neemt hen mee op sleeptouw tijdens dit initiatieparcours. Vampiers, levende doden en andere vreemde gedrochten zijn uw grootste nachtmerrie! (vanaf 16 jaar)

 

Deze attracties zijn… behekst

Afgrijselijke heksen spreken op Allerheiligen een vloek uit over enkele attracties in Parc Astérix:

Grappige monsters voor de kleine Galliërs!

In het bos van Idéfix volgen de kleine Galliërs een parcours met ‘lieve’ groene monsters.

Le Chemin des Sorciers: Als gevolg van een vreselijke vloek snelt de Nationale 7 als een trein en neemt u mee aan boord van zijn oude karren voor een tocht boordevol obstakels, tovenaars en pompoenen.

Le Transdémonium: Fantomen en geesten dwalen rond in de gangen en jagen de grootste angsthazen de daver op het lijf.

Les Chaudrons Infernaux: De helleketel gaat hevig tekeer, maar gelukkig bent u hier niet alleen. Ook andere wezens doorkruisen deze duisternis …

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Van 15 oktober tot en met 2 november 2016 – Het park is op 17 en 18 oktober gesloten

Dagprogramma: open van 10 tot 18 uur

Avondverlenging (22 en 28 oktober)  – Open van 10 tot 22 uur

Vroegboekticket ‘billet futé’ (D-7 via www.parcasterix.fr): € 39/volwassene en € 36/kind (3 tot 11 jaar)

Nocturnes op 29, 30 en 31 oktober: open van 18 uur tot middernacht

Uniek tarief : € 38

Meer informatie op www.parcasterix.fr/peur-sur-le-parc.