Planet coaster verwacht op 17 november

Software ontwikkelaar ‘Frontier Development’ kwam met heugelijk nieuws.
Eindelijk is het bijna zover, de release van ‘Planet Coaster’. Dit pc spel geeft je de mogelijkheid om het pretpark van je dromen te bouwen.

 

Je kon het spel al spelen in de early acces mode, maar nu zal het volledige spel beschikbaar zijn op 17 november 2016. Heel wat fans van pretpark games zitten ongetwijfeld al geruime tijd te wachten op dit leuke nieuws.

De Themeparkfreaks hielden deze titel al een tijdje in het oog en op basis van wat we zagen in de early acces mode, kan dit spel wel eens een toppertje gaan worden. De mogelijkheden in het spel lijken alvast eindeloos. Niet alleen de afwerking van de achtbanen zijn naar een hoger niveau getild, ook de thematisering lijkt tot in de details te zijn afgewerkt. De sfeer zit alvast goed.

Een ander leuk detail is het feit dat een groot deel van het team dat meewerkte aan de Roller Coaster Tycoon reeks (1,2,3) achter dit project zit, het is dus een beetje de echte opvolger van de reeks.
De naam ‘Roller Coaster Tycoon’ zelf werd door ‘Frontier Development’ eigenlijk verkocht aan het Nvizzio Creations, het team dat recent de titel ‘Roller Coaster Tycoon World’ ontwikkelde.

Op 23 augustus zal de laatste update voor het early acces spel geüpload worden. Daarna is het wachten op 17 november. Er zal dan ook nog een Steam Workshop en Community Sharing aan het geheel worden toegevoegd.

 

 

Bron: Dualshockers