Eerste trackdelen Star Trek™: Operation Enterprise geplaatst in Movie Park Germany

Movie Park Germany zal volgend jaar uitpakken met de hoogste achtbaan van het park en meteen de tweede hoogste attractie met Star Trek™: Operation Enterprise. Deze achtbaan is afkomstig van Mack Rides. De werkzaamheden waren al even aan de gang, maar nu werden de eerste trackdelen geplaatst.

 

Movie Park Germany ging voor de nieuwe attractie te rade bij haar bezoekers, uit enquêtes bleek dat deze het liefst een sensatie wilden, dat beloofd het park ook af te leveren met de gelanceerde achtbaan Star Trek™: Operation Enterprise.

Deze achtbaan wordt de hoogste achtbaan in het park en meteen de tweede hoogste attractie. De hoogste attractie is de vrije val toren High Fall. Voor de bouw van deze achtbaan koos men voor het Duitse Mack Rides, dat dit jaar al achtbanen opende in Walibi Belgium en Walibi Holland.

De grondwerken waren al een tijdje bezig, ook de funderingen van de achtbaan waren gegoten, het was dus afwachten wanneer de bouw daadwerkelijk ging beginnen.

De bouw begon enkele dagen geleden en gaat meteen hard, de eerste trackdelen zijn geplaatst. Het valt meteen op dat we een bocht laag bij de grond krijgen, die ongetwijfeld voor het nodige snelheidsgevoel zal zorgen. Behalve het feit dat de achtbaan gelanceerd wordt kwam er maar weinig informatie over het ritverloop naar buiten, maar het park beloofd een uniek element waar de bezoekers meer dan verrast door zullen zijn.

 

 

Foto’s: Alfred – Coasterfriends