Berlin Dungeon opende een vrije val attractie

De Berlin Dungeon opende onlangs een vrije val attractie genaamd Exitus. De attractie is zo’n 12 meter hoog en gaat over drie verdiepingen.  Tijdens de rit zie je de geschiedenis van Berlijn met het Alexanderplein, een politiebureau en de gevangenis, waar de beroemdste massamoordenaar, Carl Grossman, verbleef in afwachting van zijn proces.

 

Het verhaal:

Welkom op de straten van Berlijn in 1922 …

De straten vies, donker en lopen vol duistere figuren. Wie kan je hier vertrouwen? Geruchten verspreiden als een lopend vuurtje, er is een seriemoordenaar aan het werk in Berlijn. De man vermoord prostituees en verwerkt ze tot worst .. Zijn naam Carl Grossmann … Ongeveer 100 vrouwen zijn slachtoffer geworden van zijn daden. Hij heeft lang onopvallend te werk kunnen gaan, maar zijn meest recente slachtoffer Marie Nitsche heeft hem gepakt.

 

 

De Berlin Dungeon is een onderdeel van de Merlin Group, een ticketje kost je online €11.50 wanneer je tijdig boekt. Je kan deze attractie ook combineren met een bezoekje aan Madame Tussauds.

 

Bron en foto: Berlin Dungeon