TPF Filmpje: La Mer de Sable

In deze artikelreeks van de Themeparkfreaks staan onze eigen filmpjes centraal. Op ons YouTube-kanaal kan je genieten van verschillende onrides, parkfilmpjes en shows. In deze artikelreeks gaan wij wat uitleg geven over het filmpje dat je te zien krijgt. Ditmaal nemen we je mee naar La Mer De Sable.

La Mer De Sable is een klein parkje in de buurt van Parijs. Meer bepaald in het stadje Ermenonville. Het parkje bied niet zo heel veel attracties. De thrill-seeker zal hier minder aan zijn trekken komen. Het park richt zich voornamelijk op kinderen.

Gewapend met onze camera trokken wij, de themeparkfreaks, richting het park, en dat werd een aangename verassing. La Mer De Sable is een park dat zeer mooi aangekleed werd, de 3 thema’s, zijn de Western, de Jungle en Woestijn. Naast de achtbaan Tiger express vindt je er ook twee zeer goede waterattracties terug ‘Cheyenne River’ en ‘Riviere Sauvage’ en de darkride Jungle des Chikapas.

 

Ook biedt het park veel shows aan en zal het volgend jaar drie nieuw attracties openen. Meer daarover lees je hier.

Bij dit typische western park hoort een echte western liedje; Cotton Eye Joe van Rednex is dus een ideale keuze,let u ook vooral op onze vernieuwde intro. Veel kijkplezier.