Plopsa Indoor Hasselt verwelkomt 3 miljoenste bezoeker

Zondag mocht Plopsa Indoor Hasselt zijn 3 miljoenste bezoeker verwelkomen sinds de opening in 2005. Dit was een gebeurtenis die gevierd moest worden en daarom zakte de landelijke en lokale pers af naar het Hasseltse indoorpretpark, ook de Themeparkfreaks waren aanwezig en brachten leuke foto’s mee.

Vandaag was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Plopsa Indoor Hasselt. Het indoorpark onthaalde op feestelijke wijze zijn 3 miljoenste bezoeker. De gelukkige was Tuur Houben (6 jaar) uit Hasselt. Hij kwam nietsvermoedend naar het park met zijn papa Martijn, mama Liesbeth en broertje Wout. Zij kregen een omvangrijk cadeaupakket overhandigd door de Burgemeester, die het afgelopen weekend optrad in de Ethias Theater met de Samson & Gert Kerstshow. Ook Studio 100-baas Gert Verhulst en gouverneur Herman Reynders waren van de partij om deze speciale bezoekers een warm ontvangst te bieden. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis.”, lacht mama Liesbeth. “Wat een verrassing, dit hadden we helemaal niet verwacht!”. Het gezin genoot nadien nog van een leuke middag in Plopsa Indoor Hasselt.

 

“2016 is voor ons een extra feestelijk jaar!”, zegt Operations Coördinator Carmine Frisenda enthousiast. “We vieren dit jaar namelijk onze tiende verjaardag. De kaap van 3 miljoen bezoekers bereiken is de perfecte start van ons feestjaar!”

“We zijn erg verheugd over deze gebeurtenis.”, besluit Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Plopsa Indoor Hasselt heeft sinds de opening op 24 december 2005 een aantal ingrijpende veranderingen doorgemaakt. Zo werd onder andere de Buitenzone aanzienlijk uitgebreid met enkele attracties, met de opening van Frieda Kroket kregen we er een nieuw horecapunt bij en de achtbaan werd gethematiseerd naar Wickie de Viking. Vorig jaar openden we nog de hernieuwde zone ‘Maya’s Wereld’ en ook K3 werd de afgelopen jaren in het park geïntegreerd. Deze vernieuwingen hebben zeker en vast hun vruchten afgeworpen en resulteren in mooie bezoekersaantallen. Ook de komende jaren staan er bijgevolg nog extra investeringen op de planning! Zo kunnen we al verklappen dat de nieuwe K3 binnenkort op verschillende plaatsen in het park te zien zal zijn!”

 

Foto’s: Timothy Meersman