Bellewaerde en walibi pakken uit met nieuwe abonnementsvoordelen

Bellewaerde en Walibi  hebben de abonnementsvoordelen voor 2016 sterk uitgebreid. Naast de voordelen van de afgelopen jaren komen er nu nieuwe voordelen bij. Zo wordt het mogelijk om een aantal parken vaker te bezoeken en zijn er ook meer parken opgenomen waar je korting krijgt.

 

3 verschillende abonnementen

Bellewaerde bied 3 verschillende abonnementen aan. Er is de Bellewaerde Pass, deze kan je momenteel al krijgen voor slechts €47,50 i.p.v. €62,50. Met dat abonnement heb je onbeperkt toegang tot Bellewaerde. Verder heb je de Golden Pass momenteel voor €79 i.p.v. €99,00, hiermee krijg je enorm veel extra voordelen die in het gewone abonnement niet zijn inbegrepen. Tot slot heb je nog de Family Golden Pass die net hetzelfde is als de Golden Pass, maar deze telt dan voor heel het gezin. De kostprijs bedraagt momenteel €269 i.p.v. €349,00.

Walibi Bied ook 3 abonnementen aan. Uiteraard de Golden Pass en Family Golden Pass, maar ook de Walibi Pass, die momenteel €55,00 ipv 69,00 kost.

Dit jaar zijn de voordelen van de (Family) Golden Pass opnieuw gegroeid, wij geven een overzicht.

 

Onbeperkte toegang in verschillende pretparken

In België heb je met de Golden Pass uiteraard onbeperkt toegang tot Bellewaerde en Walibi Belgium, maar met het abonnement dat 365 dagen geldig is, heb je ook onbeperkt toegang tot het waterpark Aqualibi. Verder heb je nog onbeperkt toegang tot het Nederlandse Walibi Holland en het Franse Walibi Rhone-Alpes. In het beeldenwassen museum Grévin Paris mag je eveneens onbeperkt binnenspringen.

 

50% korting op 2 Franse locaties

50% korting krijg je dan weer op twee Franse plaatsen. Zowel in Parc Astérix, dat in teken staat van de stripfiguren Astérix en Obelix, en bij France Miniature, waar je alle belangrijkste Franse gebouwen kan bekijken in een miniatuur versie moet je maar de helft betalen.

 

40% korting in 8 verschillende pretparken

40% korting krijg je in verschillende parken. In België krijg je de korting in Openluchtmuseum Bokrijk, de pretparken Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsaland De Panne en het waterpark Plopsaqua. Verder telt de korting in het Nederlandse Plopsa Indoor Coevorden.

In Duitsland kan je dan weer aan langere toegangsprijs binnen in Holiday Park, Phantasialand en Movie Park Germany.

 

15% korting in restaurants en souvenirshops

Naast de korting in de pretparken en andere toeristische locaties, krijg je ook 15% korting in alle restaurants en souvenirshops in zowel Bellewaerde en Walibi Belgium.

 

Meer informatie

Alle informatie en exacte voorwaarden kan je terug vinden op de website van Bellewaerde. De voordelen van Walibi Belgium zijn nog niet aangepast, maar normaal gezien zal ook dit park dit jaar met dezelfde voordelen uitpakken.