Star Wars event in Disneyland Paris

In het kader van de release van de nieuwste Star Wars film wordt er in Disneyland Paris een speciaal evenement “Star Wars Soirée” georganiseerd. Op 16 december kan iedereen dit event bezoeken die een extra ticket van 59 euro of het Premium Pakket van 85 euro koopt. Met dit ticket heb je toegang tot Disneyland Park vanaf 16u30, het event zelf zal om 20u30 beginnen. Parking is niet inbegrepen.

Tijdens het event kan je tal van Star Wars figuren ontmoeten, met een Star Speeder vliegen in Star Tours of gewoon genieten van tal van andere verrassingen. Iedereen krijgt een lanyard een badge als aandenken aan deze avond. Bezoekers die het premium pakket kochten krijgen nog enkele fastpassen en een fotokader. Je kan verkleed deelnemen aan dit event.

Informatie met betrekking tot het dragen van kostuums:

Het is gasten tijdens deze speciale avond bij uitzondering toegestaan Star Wars kostuums te dragen. We behouden ons echter het recht voor om, naar eigen inzicht en op elk moment, bepaalde kostuums te verbieden, zoals kostuums die het gezicht of het hoofd volledig bedekken en/of kostuums/accessoires die wij choquerend of ongepast achten voor onze jongere gasten en hun families. Dit recht behouden we ons tevens voor met betrekking tot accessoires die gevaar op kunnen leveren bij attracties of in het Disneyland Park (bijv. capes, stokken enz.). Gasten die gekleed willen gaan als Star Wars figuur mogen in geen geval poseren voor foto’s en/of handtekeningen uitdelen.

Bron: pixiedust.be

Foto: Disney