Sint Weekends in Plopsaland De Panne & Plopsa Indoor Hasselt

Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt vieren de komst van Sinterklaas tijdens de Sint Weekends.

Plopsaland De Panne

Sinterklaas komt op 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december naar Plopsaland De Panne. De goedheiligman betreedt op deze dagen om 13u het pretpark met een feestelijke intrede. Alle bezoekers worden dan ook uitgenodigd om de Sint en zijn Zwarte Pieten, in gezelschap van alle Plopsa-figuren, welkom te heten! Na zijn intocht geeft Sinterklaas een toespraak op de Kiosk op het Dorpsplein.

Daarnaast is er tijdens de Sint Weekends alle dagen een knotsgekke Grote Zwarte Pieten Show in het Plopsa Theater. De voorstelling is begrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne. De Zwarte Pieten nemen bezoekers tijdens deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke Sinterklaasliedjes. Na afloop van de show trekken Sinterklaas en de Zwarte Pieten door het park met de feestelijke verjaardagsparade om alle kinderen te begroeten. Om de dag in pracht en praal af te sluiten volgt tenslotte een leuk uitzwaaimoment en krijgen alle kinderen een zakje vol lekkers mee naar huis.

Op 28 & 29 november heeft Plopsaland De Panne iets bijzonder voor haar bezoekers in petto. Op deze dagen ontvangt Plopsaland immers voor het eerst de grootste Sinterklaas Parade van België! De feeëriek verlichte stoet, die bestaat uit verschillende praalwagens en maar liefst 99 vrolijke Zwarte Pieten, trekt bij valavond doorheen het hele park. Deze indrukwekkende parade is eveneens begrepen in de toegangsprijs.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets, kijk op www.sintweekends.com .

Plopsa Indoor Hasselt

Ook in Plopsa Indoor Hasselt vinden de Sint Weekends plaats op 21, 22, 28/11 en 5 & 6/12. Op deze dagen maken Sinterklaas en zijn Pieten hun intrede in het park om 12u30. Aansluitend hierop vindt er een troonmoment plaats waarbij ieder kindje de kans krijgt Sinterklaas persoonlijk te begroeten. Bezoekers die er altijd al van gedroomd hebben het leven van de Zwarte Pieten te ervaren, kunnen hiervoor terecht in de speciale Zwarte Pieten School! Wie de dolle fratsen van de Pieten kan evenaren, krijgt na afloop een leuk diploma. Alle brave kinderen krijgen op het einde van de dag tenslotte een zakje met lekkers mee naar huis!

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets, kijk op www.plopsaindoorhasselt.be .


OPGELET: Op 29/11 is Plopsa Indoor Hasselt afgehuurd en dus niet toegankelijk voor het grote publiek.