Nieuwe achtbaan voor Hansa-Park

Nadat vorig seizoen ‘Der Schwur des Kärnan’ open ging in Hansa-Park, heeft het park nu bekend gemaakt dat ook volgend jaar een nieuwe achtbaan zal gebouwd worden. ‘Der Schwur des Kärnan’ is een Infinity coaster van Gerstlauer. Deze baan zal volgend jaar verder aangekleed worden, zodanig dat het verhaal er rond duidelijk wordt.

Maar daar blijft het dus niet bij, ook een nieuwe kinderachtbaan zal openen in 2016. Deze kinderachtbaan zal de naam ‘Der kleine Zar – Meine erste Achterbahn’ meekrijgen, wat zoveel betekend als ‘de kleine Tsaar’. De baan zal voor vele kinderen hun eerste stap in de wereld van de achtbanen zijn.

HANSA-PARK behandelt al hun achtbanen hetzelfde, dus ook deze kleine achtbaan krijgt net als alle andere grote achtbanen, een eigen verhaal en eigen muziek. En dat allemaal om de eerste achtbaanervaring van kinderen een grandioos succes te maken.

Waar de baan precies in het park zal verschijnen is momenteel nog niet gecommuniceerd, ook niet het achtbaantype. Toch wijst alles in de richting van een baantje van producent Gerstlauer.

Bron: Hansa-Park

Foto’s: Themeparkfreaks