Plopsa blikt tevreden terug op de herfstvakantie

Plopsa blikt tevreden terug op de herfstvakantie. Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo kennen samen een stijging van maar liefst 8%!

Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne was er deze herfstvakantie heel wat te beleven. Het hele pretpark was gethematiseerd in een gezellige halloweensfeer.  Elke zaterdag en zondag was er een speciale Piet Piraat Halloween Show in het Plopsa Theater.  Bovendien waren de ‘Ketnet Halloween Nocturnes’ opnieuw een schot in de roos. Bezoekers konden op deze dagen genieten van de interactieve liveshow ‘Ketnet Kingsize Live On Stage’ en een afsluitend magisch vuurwerk. “De herfstvakantie blijft voor Plopsaland De Panne een absolute topweek!”, bevestigt Parkmanager Wim Wauters. “Dit jaar startte de halloweenperiode trouwens al begin oktober en mochten we ook tijdens de weekends een stijging van 7% in bezoekers noteren.”

 

Plopsa Coo

In Plopsa Coo heeft Dinoween voor absolute records gezorgd met maar liefst 60% meer bezoekers. Na het succes van de nieuwe attractie Dino Splash en de twee levensechte dino’s deze zomer, hebben we ook tijdens de halloweenperiode de dino’s een centrale plaats gegeven onder de noemer van Dinoween. Parkmanager Jean-Luc Bertrand bevestigt: “Ons thema Dinoween heeft in de herfstvakantie heel wat bezoeker naar Plopsa Coo gebracht. De bezoekers hebben met veel enthousiasme onze Park Rangers geholpen om de ontsnapte dino’s terug te vangen. Een mooie afsluiter van het seizoen dat ver boven onze verwachtingen ligt!”

Plopsa Indoor Hasselt

Ook Operations & Merchandising Coördinator Carmine Frisenda van Plopsa Indoor Hasselt is tevreden: “Ondanks het mooie herfstweer haalden we een groei van 7%. Het optreden van Piet Piraat op weekdagen van de herfstvakantie werd door iedereen gesmaakt!”

 

Plopsaqua De Panne

Het nieuwe waterpark Plopsaqua De Panne mocht in de herfstvakantie ruim 10.000 bezoekers noteren. “Dit overtreft onze verwachtingen”, zegt Parkmanager Mike Sarrazijn trots. “Sinds de opening van Plopsaqua in maart hebben we intussen al meer dan 250.000 bezoekers mogen ontvangen.”

 “We zijn erg tevreden met deze cijfers.”, zegt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Groep, enthousiast. “Het seizoen is echter nog niet afgelopen voor ons. Met uitzondering van Plopsa Coo blijven al onze parken ook nog de komende maanden open. Plopsaland De Panne houdt zijn deuren open tot na de kerstvakantie. We ontvangen de volgende weken Sinterklaas en toveren het park in december om tot Winter Plopsaland. Ook in Plopsa Indoor Hasselt zijn er Sint Weekends en komt Kabouter Klus langs tijdens de kerstperiode. Na een succesvolle herfstvakantie hopen we dus ook op een mooie kerstvakantie!”