Djurs Sommerland wil accommodaties gaan aanbieden in piratenstijl

Djurs Sommerland is een Deens park dat ieder jaar blijft groeien. Dit jaar opende het park een volledig nieuwe themazone, gethematiseerd naar een boerderij. Hier kwamen heel wat nieuwe attracties te staan, waaronder een achtbaan. In het park wordt nu al gedacht aan overnachtingsmogelijkheden, die in een piratenkleedje gestopt zullen worden.

Aangezien de bezoekersaantallen blijven groeien in het park en ook het park zelf, is het nu aan het uitkijken naar een mogelijkheid tot overnachten voor de bezoekers. Ook veel van de bezoekers komen niet uit Denemarken, die moeten dus heel wat kilometers afleggen om tot daar te raken. Vooral voor die toeristen zou het handig zijn, mochten ze ook bij het park kunnen overnachten.

De plannen zijn nog ver van concreet en worden op een lange termijn bekeken. In de Deense media vertelt de directeur van het park ‘Henrik B.’: “Het verblijf moet een onderdeel worden van ervaringen die de bezoekers opdoen in het park. Het liefst zien we dit project in een piratenthema.”

Het project zou zo’n 1000 accommodaties bevatten, maar het project is momenteel nog in de ontwerpfase, dus mogelijk kan dat nog veranderen. “Maar een ding staat vast, het komt er,” vertelt Nielsen nog.

 

Bron: Parkerlebnis.de