Fotoalbum: Movie Park Germany – Halloween Horror Fest

Movie Park Germany organiseert al voor het 17de jaar de Halloween Horror Nights, een evenement dat jaarlijks bezocht wordt door duizenden bezoekers. Onder de horror mazes vonden we dit jaar enkele klassiekers, die al jaren garant staan voor de nodige gillen.

Maar dit jaar kwamen er twee nieuwe mazes bij, de eerste kwam in het gebouw waar voorheen The Forgotten terug te vinden was.

The Slaughterhouse is een geweldige toevoeging, je betreedt hier een slachthuis, waar de specialiteit mensenvlees lijkt te zijn. Je krijgt hier een rondleiding en kan zelfs je vleespakketje aankopen. Tijdens de tour door het slachthuis bezorgen enge beenhouwers je de nodige angstmomenten.

Een tweede nieuwigheid is The Evil Dead, een outdoor maze, die je zeker in het donker moet bezoeken. Tijdens je tocht door het bos, gelegen naast de achtbaan Bandit, word je meermaals belaagd door enge figuren die uit het struikgewas springen.

De Themeparkfreaks genoten van dit evenement en brachten heel wat foto’s mee.