Halloween in Walibi: ‘Panic Attacks!”

België’s grootste Halloween evenement zal alweer iedereen met verstomming slaan

Met niet minder dan 8 haunted houses, 6 nocturnes met spectaculaire slotshow, 5 scare zones en meer dan 175 gedrochten blijft Walibi Belgium zich bevestigen als het grootste Halloween evenement in België. Bijna 400.000 bezoekers woonden in de laatste 3 jaren dit onvoorstelbare fenomeen bij. Met “Panic Attacks” gaat het grootste Halloween evenement in België alweer een stap verder.

De online verkoopskanalen zijn open, laat het bloed dus maar rijkelijk stromen!

#HLW15 : Het verhaal Alsmaar groter, alsmaar succesvoller

Na de verschrikkelijke Marva, de dreigende zombies en de bloeddorstige vampieren slaat de paniek nu echt óveral toe in elke hoek van Walibi Belgium.

Zelfs in je ergste nachtmerries durf je dit niet te beleven.

Een fabriek waar de zombies van Marva een dodelijk virus ontwikkelen (Virus Z1), een echte villa waar in élke kamer het paranormale toeslaat (Villa13), een rivier waar men beter niet in aanraking komt met het water (Toxic River).

Een laboratorium complex waar de verderfelijke Igor onsterfelijke wezens tracht te creëren door een kruising van zombies en vampieren, een verlaten huis waar weerzinwekkende monsters je achtervolgen en je hoopt te ontsnappen (Panic House 4D), een bar waar je het risico loopt het bloed van je beste vrienden te drinken (Blood Bar).

Tussen deze nachtmerries door lopen er ook nog ontelbare op paniek beluste wezens rond waarbij zelfs ontsnappen op eigen risico is.

Nieuw: Project INVAZION! (angstfactor 4 op 5)

In een kazerne bereiden gecrashte aliens de invasie van de mensheid voor.

Helemaal nieuw: Lumberjack (angstfactor 6! op 5):

Diep in het woud is er een huis met een schrijnwerkersatelier… het is daar dat Lumberjack woont, met zijn onverbiddelijke kettingzaag. Zijn missie: moord en vernietiging !  Het is beter 3 maal na te denken alvorens deze houthakker te vragen om je bomen te kappen…

Je zal panikeren zoals je nog nooit gedaan hebt in je ergste nachtmerrie… want deze keer, … is het voor echt!

#HLW15 : en toch is er ook Halloween voor kinderen !

Voor de kleinste durvers valt er zeker overdag ook vanalles te beleven. Er is een uitgestrekt Monsterland waar de kleinsten de grootste plagers worden en ook voor hen is er een spookhuis op kindermaat.

#HLW15 : Concreet

In Walibi zijn er tijdens Halloween 8 grote spookhuizen, 5 scarezones en meer dan 175 figuranten aanwezig. Elk jaar breidt het grootste Halloween evenement van België zich nog verder uit. Dit jaar zijn er 2 extra dagen (13 in totaal!) met 6 nocturnes.

Exclusief voor echte freaks:

Exclusief en enkel voor de echte Die-Hards is er de Terror Night op 30 oktober (van 18u tot 23u) waar slechts een gelimiteerd aantal bezoekers worden toegelaten om de meest ultieme en uiterst persoonlijke Halloween te beleven. Tickets voor deze nooit vertoonde ervaring zijn enkel te verkrijgen op walibi.be. Normale tickets zijn niet geldig op deze Terror Night.

#HLW15 : Practische info

Openingsdagen:

Walibi Halloween “Panic Attacks” vindt plaats op 17-18-24-25-31 oktober en 1-2-3-4-5-6 november. De Panic Nocturnes vinden plaats op 24-31 oktober en 1-2-5 november. Voor de speciale Terror Night op 30 oktober zijn geldige tickets enkel te verkrijgen op walibi.be

 

Volledig programma op www.walibi.be.