Carowinds kondigt unieke attractie aan

Carowinds is een pretpark gelegen te Charlotte, North Carolina in Amerika. Het park heeft verschillende topcoasters in huis. In het park staan 13 achtbanen waarvan 4 van Bolliger & Mabillard, die zijn Fury 328, een Giga achtbaan, Afterburn, een inverted achtbaan, Vortex ,een staande achtbaan en Intimidator, een hyper achtbaan. Ook een flying coaster van Vekoma Nighthawk vind je in het park terug.

Voor 2016 zal het park een nog nooit eerder gebouwde attractie openen. Dat plaatste het park op hun Instagram kanaal. Wat voor soort attractie het wordt zal later onthuld worden.

In een promofilmpje liet het park wel al volgende tekst zien: “Get Ready To Soil Your Plants”. Met deze woorden liet Electronic Arts deze zomer weten dat er een nieuwe Plants vs. Zombies uitkwam. De kans is dus groot dat het thema van de nieuwe attractie in Carowinds rond deze game zal draaien. Officieel is hier echter nog niets over bekend gemaakt.

Plants vs. Zombies

De speler moet samen met de buurman, genaamd Crazy Dave (Nederlands: Gekke Henkie), een huis beschermen tegen de aanhoudende aanvalsgolven van een leger zombies. Hierbij kan de speler gebruikmaken van een groot scala aan bloemen en planten, die elk specifieke eigenschappen bezitten. Maar sommige zombies bezitten op hun beurt extra kwaliteiten om de verdediging van de planten op de proef te stellen. In verschillende levels moet het huis, gedurende dag en nacht, beschermd worden tegen de indringers, op het gazon, het achtererf (waaronder het zwembad) en zelfs op het dak.

 

Bron: parkerlebnis.de