Wereldrecord gevestigd in Phantasialand

De nieuwe show in Phantasialand Musaerteum – A Night at the museum die loopt in de Wintergarten zaal in Alt Berlin heeft een wereldrecordhouder in de show zitten met de naam Dmytro Kharlov.

Dmytro Kharlov had een droom, de droom werd zijn missie. En die droom is het wereldrecord Balance Boarding vestigen. En met succes, de Oekraïner wist op het Balance board zo een 64 deep squats uit te voeren op amper 1 minuut. Dmytro hield van de uitdaging en haalde zo het Guinness recordboek. Gelukkig voor hem is de competitie niet zo heel groot, en ook het onder de knie krijgen van het Balance board is niet simpel. Minstens 2 jaar training heb je er voor nodig.

Speciale personen met speciale talenten zoeken speciale plaatsen om hun droom waar te maken. Dmytro koos dan ook voor een zaal waar talenten van zijn formaat, artiesten die wereldklasse zijn, optreden. Een zaal waar het publiek verbaasd wordt, een zaal zoals de Wintergarten in Phantasialand.

Je kunt de wereldrecordhouder nog tot 31 oktober 2015 aan het werk zien in de Musaerteum – A Night at the museum show in Phantasialand.