Griezelen in Archeon

Op 23 & 24 oktober is het griezelen geblazen in Archeon. ’s Avonds opent Archeon haar deuren met een speciaal griezelprogramma. Maar, let op de klok! Hoe later het is, hoe enger het wordt!

De Griezelavond begint om 19:00 uur met een Monster-lijk-e Verkiezing. We vragen iedereen om zijn meest griezelige kostuum aan te trekken. Wie is het engst verkleed?
Aansluitend is er een spannende vossenjacht. Doe mee en help de heksenjagers met het vinden van alle monsters. Verzamel de informatie, los de puzzels op en ontrafel het mysterie! Op zoek naar meer spanning en schrikeffecten? Ga dan mee met de spooktocht door de prehistorie en ontmoet je engste nachtmerrie van Graaf Dracula, Quasimodo, de Minotaurus en vele andere monsters en historische figuren! Na afloop is er een Griezel After Party in het Huis der Verschrikkingen.

Voorafgaand aan de Griezelavond is er een duivels lekker Griezelbuffet in het middeleeuwse Klooster. Vanaf 17:00 uur is het ontvangst met een heerlijke toverdrank. Er wordt onder andere bloederige soep, griezelburgers en afgehakte vingers geserveerd.

Durf jij het aan? Niet voor angsthazen! De Griezelavond is van 19:00 uur tot 00:00 uur en is ook geschikt voor families met jonge kinderen. Maar, let op de klok! Hoe later het is, hoe enger het wordt. In de loop van de avond kunnen kinderen vanaf 12 jaar en ouder griezelen met de spooktocht en feesten tijdens de Griezel After Party (vanaf 22:15 uur).

Meer informatie.