Universal Studio’s Orlando krijgt Fast & Furious attractie

Deze zomer opende in Universal Studio’s Hollywood de nieuwe interactieve attractie, Fast & Furious: Supercharged. Deze werd een onderdeel van de Studio Tram Tours. Nu zal ook in Universal Studio’s Orlando een versie van deze attractie komen.

 

De nieuwe versie zal dezelfde naam krijgen, maar volledig anders uitgewerkt worden. Er wordt beloofd dat deze nog meer te bieden zal hebben dan het broertje.

Het park kondigde de attractie alvast met veel bravoure aan. “Je zal het gevoel krijgen deel uit te maken van de “Fast Family” wanneer je dit nieuwe, opwindende, Fast & Furious avontuur betreedt. Deze attractie zal een mix zijn van al wat je graag had in de films met een unieke verhaallijn en een ongelooflijke technologie. Je zal alle opgedreven, gepimpte auto’s kunnen zien die je kent van het grote doek. Je zal ondergedompeld worden in een wereld van illegale races en het hoofdkwartier van Toretto en zijn team ontdekken. Daarna ga je aan boord van speciaal ontworpen voertuigen voor een adrenalinevolle rit met jouw favoriete sterren uit de films.”

universal-orlando-JPG

Om ruimte te maken voor de nieuwe attractie, zullen twee andere attracties sluiten. “Disaster: A Major Motion Picture Starring You!” zal voorgoed sluiten op 8 september en Beetle Juice Graveyard Revue sluit later dit jaar.

De Fast & Furious attractie zal in 2017 openen.

 

Bron en foto’s Universal Blog.