Plopsaland De Panne volzet op 13 september 2015

Plopsaland De Panne is afgehuurd op zondag 13 september 2015. Het pretpark is op deze dag niet toegankelijk voor het grote publiek.
Ondanks het einde van het succesvolle zomerseizoen voor Plopsaland De Panne, hebben alle Plopsa-fans nog voldoende de kans om hun favoriete park te bezoeken. Tijdens de maanden september en oktober is het park elke woensdag en in het weekend geopend.

Ook op zaterdag 12 september kan het park bezocht worden. Op deze dag vindt tevens voor het tweede weekend op rij de ‘SuperHero Days’ plaats. Wanneer de bezoekers een boef zien rondlopen in het park kunnen ze op verschillende plaatsen het boevenalarm activeren. Voor ze het beseffen verschijnen er een aantal politieagenten om de boeven te klissen. Nadien kunnen alle bezoekers hun lievelingssuperhelden van dichtbij bewonderen tijdens de SuperHeroshow in het Plopsa Theater met Rick, Olivia en Xavier uit ROX en de enige echte Mega Mindy. Afgelopen weekend kon Plopsaland reeds heel wat bezoekers verwelkomen voor deze superspannende themadagen.