Indiana Beach Amusement Resort overgenomen door Apex Parks Group

Indiana Beach is gelegen aan de oevers van het Shafer meer in Monticello te Indiana, Amerika. In 2016 zal het park haar 90ste verjaardag vieren. Het park is voornamelijk familiegericht en is zo’n 152 hectare groot. Het park biedt heel wat gezinsvriendelijke attracties aan waaronder zes achtbanen, onder deze zes zijn er drie houten achtbanen en een achtbaan met de steilste drop van Noord-Amerika. Het park heeft met Ideal Beach Waterpark, ook een waterpark.

Het park werd onlangs overgenomen door de Apex Parks groep die momenteel 13 amusementsparken en enkele waterparken uitbaat. Deze groep werd in 2014 opgericht en blijft snel groeien. Met Indiana Beach heeft de groep nu de grootste investering gemaakt in haar korte geschiedenis.

“Indiana Beach is een geweldige aanwinst voor ons,” vertelt de CEO van de groep Al Weber. “We kijken er naar uit om samen te werken met het parkteam en de lokale gemeenschap. We zijn blij verder te mogen bouwen op de 90-jarige geschiedenis van het park en de bezoekers een herinnering te bieden die hen zal bij blijven.”

De General Manager van Indiana Beach, John Collins is optimistisch over de toekomst van het park. “Dit is een grote, belangrijke stap voor de toekomst van het park. In onze 90-jarige geschiedenis heeft het park een loyale groep bezoekers opgebouwd, voornamelijk bestaande uit gezinnen. We geloven dat de middelen van Apex Parks in de toekomst zullen zorgen voor een uitbreiding en verbetering van de infrastructuur. Wij zijn er zeker van dat we, als onderdeel van de Apex Parks Group, de kans zullen hebben uit te groeien en te verbeteren.”

Bron: Apex Parks