Heide Park heropent Scream voor Halloween

De Gyro-drop van Heidepark zal terug openen op het einde van het seizoen. De attractie was al gesloten van bij de start van het seizoen. Dat kon u eerder al bij ons lezen.

In juni kon de attractie dan eindelijk terug open, maar de vreugde was van korte duur. Na enkele weken sloot de attractie opnieuw. Pas begin oktober zou hij terug opengaan. Net op tijd voor het Halloween event.

De attractie kon niet werken omdat er een onderdeel aan vervangingen toe was. Het onderdeel is nu eindelijk geïnstalleerd. TÜV zal de komende dagen testen doen en als alles goed verloopt, zal de attractie tegen de start van het Halloween seizoen terug operationeel zijn.

Scream werd geopend in 1992 als uitkijktoren, in de periode tussen oktober 2002 en april 2003 werd de attractie omgebouwd tot een Gyro-Drop Tower (vrijevaltoren) ‘Scream’ door het Zwitserse bedrijf Intamin. Scream is een van de snelste droptorens ter wereld met een snelheid van 100km/h. De toren is 71 m hoog en ligt in het Transylvanië-gedeelte van het park.

Bron: Parkerlebnis.de