Halloween in Familypark wordt nog groter

Meer dan 13.000 gasten in 2014 wilden het eerste Halloween spektakel in Familypark niet missen. Alle positieve commentaren zorgden er voor dat de medewerkers van het park dit jaar een nog groter evenement willen plannen. Het volledige 145.000 m2 grote park zal geopend zijn van 30/10 tot 1/11 en zal zowel groot en klein verblijden met een vervloekte Halloween. Op vrijdag en zaterdag blijft het park geopend tot 22 uur en wanneer het donker wordt zal het sfeervol verlicht worden. De enge sfeer wordt gecreëerd door 300 spots, mistmachines enzoverder…

De bezoekers mogen heel wat entertainment verwachten.

Op vrijdag en zaterdagavond zal een show plaatsvinden bij Leonardo’s Flying Machine. Tijdens de ‘Shadperformance’ show wordt een wedstrijd gehouden waarbij de bezoekers dagkaartjes, abonnementen en andere prijzen kunnen winnen.

Op culinair vlak zullen enkele specialiteiten aangeboden worden zoals pompoengoulash, spinnenwebben en heksenpuree.

Maskers worden op deze dagen niet toegestaan in het park.