Twee weken griezelen in Drayton Manor

Drayton Manor sluit het 65ste seizoen af met twee weken vol griezelige Halloween dagen en drie nachten met spectaculair vuurwerk.

MoreTrickThanTreat

Van zaterdag 17 oktober tot 31 oktober zal het park overgenomen worden door het Halloween gebeuren, in het weekend van 30, 31 oktober en 1 november zal een War Of The Worlds gethemed vuurwerk spektakel plaats vinden.

Europa’s enige Thomas Land zal getransformeerd worden naar een spookachtig Island of Sodor. De gasten kunnen genieten van de nieuwe attracties Lynn’s Fire Rescue, Toby’s Tram Express en Captain’s Sea Adventure. Vergeet ook niet aan te kloppen aan de deur van de dikke conducteur voor een ‘trick or treat’ voor je vertrekt.

Voor bezoekers die het net iets enger willen, is er Drayton Manor’s eigen spookhuis. The Haunting, waar de gasten All Hallow’s geest zullen ontmoeten, hou je ogen en oren goed open voor alle vreemde dingen! Thrillseekers zullen zeker aan hun trekken komen wanneer ze de Apocalypse ervaren, angstige momenten ervaren op Shokwave of de Monsoen overleven op Stormforce 10.

WaroftheWordsBanner

Eens de zon onder gaat op vrijdag 30 oktober, zaterdag 31 oktober en zondag 1 november, zorg dan dat je klaar staat aan het meer waar een adembenemend vuurwerk zal ontstoken worden. Helemaal in het thema van Jeff Wayne’s topmusical War Of The Worlds. Volledig op de originele muziek van War of the Worlds, dit wordt ongetwijfeld het grootste en indrukwekkendste vuurwerk uit de streek. Niet enkel zal er vuurwerk te zien zijn maar ook heel wat rekwisieten, aliens, ruimteschepen en een meters hoog Marsmannetje.