Halloweeks in Heide Park

Het is weer die tijd van het jaar, de donkerste nachten van het jaar bieden heel wat plezier aan de horror fans van alle leeftijden. Hiervoor organiseert Heide Park twee Hello Weken. Tijdens deze twee weken worden de bezoekers ondergedompeld in een enge sfeer die gecreëerd wordt in het park. Dit is een aanrader voor jong en oud. Op elke dag van de Hallo Weken wachten horror figuren en een middeleeuwse markt met verschillende kraampjes met vele speciale Halloween shows en  -attracties op (nog) onverschrokken avonturiers.

Van 17 oktober tot en met 31 oktober blijft het park geopend tot 21 op weekdagen en zondag, op vrijdag en zaterdag tot 22 uur. Elke dag word afgesloten met een vuurwerk.

Wat valt er zoal te beleven?

Eng voor de kleintjes

In deze speciaal voor kinderen ontworpen zone, kunnen alle kleine heksen, vampiers en monsters (4-12 jaar) deelnemen aan volgende dingen:

  • Kindergrime
  • Brood bakken
  • Pompoen snijden

De moedigste kunnen ook KRAKE lebt! Uitproberen. Een mysterieuze zoektocht naar het scheepswrak.

Tijdens het weekends kennen de horrorgedaantes geen genade, ze zullen niet rusten tot ze elke bezoeker de daver op het lijf gejaagd hebben.

De Horrorattracties.

Asylum vanaf 16 jaar

Koud zweet op je voorhoofd, gegil en enge geluiden om je heen, geen idee waar dit naartoe leid!

Dit zijn nog maar de voorbodes die je zal ervaren wanneer je een bezoek brengt aan de gekken in hun gekkenhuis. Ze zeiden dat ze veilig opgesloten zaten, maar je zal al snel beseffen dat de waarheid net iets anders is.

Inferno vanaf 16 jaar

Navigeer jezelf door de diepste catacombe in het oude klooster, kom oog in oog te staan met de geofferde zielen en voorkom hun laatste ritueel.

Verborgen achter de muren van het klooster huist een fanatieke sekte. De volgers aanbidden de grootste demonen en ontvoeren dorpsbewoners om hun ziel te offeren. Zo helpen ze hem in het perfectioneren van zijn macht. Een zuivere ziel, vrij van alle zonden, moet worden geofferd in het laatste ritueel. Help het volk dit laatste ritueel te voorkomen, zodat de sekte niet de macht over het volk grijpt.