Happy Halloween tijdens de herfstvakantie in Park Tivoli

Kom tijdens de Halloween-herfstvakantie van 17 oktober t/m 1 november gezellig griezelen in Amusementspark Tivoli. Het pretpark met meer dan 30 attracties én speeltoestellen is tijdens deze dagen versierd in Halloweensfeer en dagelijks zijn er leuke activiteiten te doen.

Halloween activiteiten

Tijdens Halloween mogen pompoenen natuurlijk niet ontbreken. Daarom heeft Amusementspark Tivoli de handen ineen geslagen met Groentenhof Poelen, de pompoenkwekerij uit Groesbeek. Je kunt dan ook dagelijks pompoenen komen snijden, beschilderen en beplakken in het park.

Daarnaast kun je deelnemen aan Tivoli’s Tover Academie, waarin je leert een echte heks/tovenaar te zijn. Zo leer je toverspreuken, een geheim drankje maken en nog veel meer… Ook is er elke dag een Halloween Kleurwedstrijd waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Natuurlijk zijn Tiffi & Toffi dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet en er wordt regelmatig geschminkt.

Openingstijden herfstvakantie

Amusementspark Tivoli is in de herfstvakantie van 17 oktober t/m 1 november 2015 dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur (in de weekenden vanaf 10.00 uur).

Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl en www.groentenhofpoelen.nl