Prehistorische monsters veroveren Burger’s Zoo in Arnhem

Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert ‘Dino’s in the Zoo!’ van 10 oktober tot en met 1 november 2015 – elke dag open tot 21.00 uur en vanaf 18.00 uur € 10 p.p.

In de herfstvakantie van zaterdag 10 oktober tot en met zondag 1 november 2015 vormt Koninklijke Burgers’ Zoo het decor voor een spannend avontuur voor jong en oud.

Op een centrale route door het Arnhemse dierenpark zijn overal indrukwekkende, vaak bewegende dinosaurussen te ontdekken. Plotseling sta je oog in oog met een hongerige Tyrannosaurus Rex, of weet je de scherpe hoorn van een Styracosaurus maar net te ontwijken! Niet alleen bieden de meterslange oerreptielen kansen op prachtige fotomomenten, maar ook mogen abonnementhouders ‘Dino’s in the Zoo!’ gratis bezoeken. Overige fans betalen van 18.00 uur tot 21.00 uur slechts € 10 per persoon.
Alle informatie en online kaartverkoop zijn te vinden op www.burgerszoo.nl/dinos.

Sfeervolle verlichting ’s avonds

’s Avonds zijn de dinosaurussen vanaf 18.00 uur sfeervol verlicht en zorgen rookmachines voor een spookachtige sfeer in het bos achter in het Arnhemse dierenpark, waar de route onder andere langs loopt. Burgers’ Zoo blijft tijdens ‘Dino’s in the Zoo!’ elke avond extra lang open tot 21.00 uur. Kassa en toegangspoort sluiten om 20.00 uur. Maar ook overdag zijn de dinosaurussen al te bewonderen en kunnen gasten deelnemen aan een speciale dino-speurtocht, die voert langs diersoorten die verwant zijn aan de dinosaurussen. Op de educatieve speurtocht wandelen de bezoekers door de Bush en de Desert, waar het klimaat erg lijkt op de leefomgeving van de dinosaurussen. Bovendien zijn langs de route overal thematische informatieborden over dinosaurussen te ontdekken met bijzondere wetenswaardigheden over deze oerreptielen. Tenslotte heeft ook de horeca het aanbod gethematiseerd rond ‘Dino’s in the Zoo!’

Praktische informatie

‘Dino’s in the Zoo!’ vindt plaats in de herfstvakantie van zaterdag 10 oktober tot en met zondag 1 november 2015 in Burgers’ Zoo. Dagelijks opent het park om 9.00 uur en krijgen abonnementhouders gratis toegang. Het park blijft extra lange open tot 21.00 uur. Dagbezoekers mogen na aankoop van hun entreekaart het evenement dezelfde avond gratis bezoeken, terwijl voor overige fans vanaf 18.00 uur slechts € 10 per persoon betalen. Toegangskaarten zijn al online verkrijgbaar op www.burgerszoo.nl/dinos.