Playland Castaway Cove kondigt nieuwe achtbaan aan

Castaway Cove is een pretpark gelegen in Ocean City, New Jersey te Amerika. Het park bestaat meer dan 55 jaar en richt zich op gezinnen. In het park vind je voorlopig 3 achtbanen terug. Flitzer is een Flitzer achtbaan gebouwd door Zierer, dit type vinden we terug in Plohn en op de kermis als Black Hole, Pirate’s Gold Rush is een kleine achtbaan gebouwd door E&F Miler Industries en Python is een zogenaamde Zyklon achtbaan gebouwd door Pinfari.

 

Het achtbaan aanbod zal volgend jaar uitgebreid worden met een achtbaan om u tegen te zeggen.

 

 

Door behulp van een filmpje kondigde het park op haar facebookpagina Gale Force aan. Gale Force zal gebouwd worden door S&S Sansei. De achtbaan wordt 38 meter hoog en zal tot driemaal toe gelanceerd worden. De topsnelheid zal liggen op 103 km/u.

Deze achtbaan zal Flitzer en Python vervangen, deze twee banen verlaten aan het einde van het seizoen het park.

Fans van het park die bang zijn met Flitzer een familiale achtbaan te verliezen waarop hun kinderen mogen plaatsnemen worden door het park gerust gesteld. Ook al zullen deze misschein te klein zijn om in de nieuwe achtbaan plaats te nemen, toch worden ook zij niet vergeten. Het park zal nog een tweede achtbaan toevoegen ter vervanging van de andere. Veel info werd hierover momenteel niet vrij gegeven, het enige dat verteld werd is dat deze verweven zal zijn met de nieuwe Gale Force.