Fun Spot krijgt nieuw themagebied en live animatie

Het Amerikaanse park Fun Spot, gelegen in de staat Orlando, kwam in 2013 op de pretparkaart door het openen van een nieuw gedeelte met de coaster White Lightning. Een icoon, want het was de eerste houten achtbaan voor Orlando. Naast deze baan opende het park toen ook nog tal van andere grote attracties.

Dit jaar voegde het park live entertainment toe aan het aanbod. Elke zaterdag kom je er poppen tegen. Deze poppen zijn onderdeel van een kindershow en bieden wat entertainment aan in de wachtrij voor de gasten. De poppen werden ontwikkeld door een lokaal bedrijf.

De toekomst ziet er goed uit voor Fun Spot. Het park wil namelijk uitbreiden. In 2011 wou het park ook al uitbreiden met een waterpark. Tevens zouden ze het reuzenrad verplaatsen naar de ingang en zou er een theater bijkomen met een speciale diner-show. Deze plannen zijn echter nooit verwezenlijkt, al lijkt het theater er wel te komen. Hier zou dan een show komen met de nieuwe poppen van het park.

Nu zal er, op de plaats van het waterpark, een oud Florida themagebied komen. Het gebied zal een darkride bevatten, waarmee je een ritje maakt doorheen het oude Florida. Er zou ook een rollercoaster bijkomen, deze zou groter zijn dan de 2 bestaande achtbanen in het park. Ook een wildwaterbaan zou toegevoegd worden.

Het waterpark zou er in de toekomst ook nog komen, maar dat staat nu nog niet in de planning. Voor het zusterpark Fun Spot Kissimmee werden nog geen aankondigingen gedaan voor een uitbreiding.

 

Bron: orlandoweekly.com

Foto: Tristan Indigne