Nigloland krijgt twee vrije val torens

Het Franse park Nigloland, gelegen te Dolancourt, in de Franse Champagne streek, krijgt volgend jaar twee vrije val torens.

Het park opende in 2014 nog een geweldige achtbaan onder de naam Alpina Blitz, een zogenaamde mega lite coaster, gebouwd door het Duitse Mack Rides. Met haar hoogte van 33 meter en een lengte van 719 meter, neemt deze achtbaan haar berijders mee voor een stevig ritje aan 83 km/h.

Volgend seizoen voegt het park twee vrije val torens toe aan het nu al zo mooie aanbod aan attracties.

Tour des Petits Fantômes wordt een torentje voor de kleinste bezoekers. Het torentje zal gebouwd worden door Zierer en wordt 11 meter hoog. Vergelijkbare torentjes kan je terugvinden in de Plopsaparken.

Donjon de l’Extrême wordt een 100 meter hoge vrije val toren, voor de echte durvers die een val zullen maken tegen 100 km/h. Deze zal gebouwd worden door het Australische Funtime. In deze toren zullen per rit 24 bezoekers kunnen plaatsnemen. Funtime kennen we bij ons het best als de bouwer van Rox Flyer en Mega Mindy Flyer in de Plopsa parken.