Spokenjagen? Dat kan in Six Flags Mexico

Six Flags Mexico opent dit jaar een interactieve darkride in teken van Ghostbusters.

Vorig jaar opende het Six Flags park nog de nieuwe achtbaan ‘Medusa Steel Coaster’. Voor 2015 zet het park de beleving van de bezoekers centraal. Six Flags Mexico heeft reeds enkele filmgeïnspireerde attracties in het attractie-aanbod zitten. Zoals The Van Helsing Experience Live en Terminator X: A laser Battle For Salvation. Met de komst van Ghostbusters gaat het park nog een stapje verder, Six Flags sloot een 3-jarig contract af met Sony Pictures Consumer Products. De nieuwste creatie ‘Ghostbusters’ zal een cast van acteurs bevatten die in de huid van de personages uit de reeks zullen stappen.

Zij zullen de bezoekers doorheen de twee verdiepingen hoge attractie begeleiden en hen van de ene actie tot de volgende actie brengen. Er zullen effecten en momenten zijn, die een link hebben naar de films: spokenpoorten, karakters die plots opduiken…

Ghostbusters opent half juli officieel de deuren, onlangs zijn de eerste soft-openingen van start gegaan.

Eerder dit seizoen opende het park Sky Screamer, een starflyer attractie van 73 meter hoog. Deze kan men vergelijken met Rox Flyer in Plopsaland de Panne of Mega Mindy Flyer in Plopsa Coo.